AGENDA

Zoek KINDERcoach op locatie

Stichting Adiona is de beroepsorganisatie voor coaches binnen de vakgebieden kindercoaching, jeugdcoaching en gezinscoaching en streeft naar een breed draagvlak van het vak in de maatschappij. Deze aangesloten Kindercoaches leveren op professionele wijze een wezenlijke bijdrage aan bewustzijnsontwikkeling van het kind en zijn omgeving. Wil je gericht zoeken om in jouw buurt snel een bij Adiona aangesloten coach met als vakgebied kindercoaching, jongerencoaching of gezinscoaching te vinden? Stichting Adiona telt momenteel 862 aangesloten coaches.

WEEK van de KINDERcoaching > 11 – 16 APRIL

123
Okidootjes VEERkracht:
ons nieuwste SPEL

Positief denken én doen!

51 krachtige COACHINGkaarten, helpende gedachten waarmee je je veerkracht versterkt.

• NU AL MEER DAN 200.000 EIGENWIJSJES VERKOCHT !!!

De Special Limited Edition EigenWijsjes is een speciale jubileumuitgave van de originele EigenWijsjes geweest. Helaas is deze nu helemaal op en uitverkocht. De toegevoegde waarde van de Special Edition was o.a. een code voor downdloadbestanden voor stickervellen en werkvormen met knip- en kleurbladen.

Wij kregen steeds vaker de vraag van de vaste gebruikers van de EigenWijsjes of de extra downloadbestanden van de Special Edition ook apart los te bestellen zijn. Daarom bieden wij NU in onze WEBshop deze bestanden ook als apart los product aan.

> meer informatie